Recreatie collectie

Alle boxen zonder hoofdbord

Alle matrassen voor projecten

Populaire projectboxen

Projectboxen worden ook wel vrijstaande boxen of hotelboxsprings genoemd. De box vormt de basis, waarop een matras met optioneel een topmatras wordt geplaatst. Qua comfort zijn er diverse mogelijkheden. Je kunt kiezen voor een stevige box die goed samengaat met een pocketveermatras, of je wilt dat je gasten genieten van ultiem comfort met onze bonellboxen. Deze boxen zijn specifiek ontwikkeld voor gebruik in hotels en vakantieparken. Belangrijke kenmerken van een projectbox zijn een robuust frame, zeer slijtvaste stof en gemakkelijk schoon te maken. Daarnaast zijn al onze boxen standaard uitgerust met zwarte metalen pootjes voorzien van kunststof doppen. Dit vergemakkelijkt het verplaatsen tijdens het schoonmaken.

Bekijk alle projectboxen

Soorten projectmatrassen

Matrassen met dubbeldoekhoes

Matrassen met een dubbel doek hoes bieden buitengewoon comfort. Bij Bommel & Bach zijn deze matrassen standaard voorzien van een luxe zoneverdeling voor een ergonomische ligging. Hoogwaardig schuim en veren dragen bij aan een lange levensduur.

Matrassen met incontinentie hoes

Een incontinentiehoes staat ook bekend als een BVU-matras of medisch matras. De hoes van deze matrassen is vervaardigd uit waterdicht materiaal dat desondanks ademend is. Deze hygiënische matrassen zijn gemakkelijk schoon te maken en bijzonder geschikt voor Short-Stay accommodaties.

Gestoffeerde matrassen + topmatras

Gestoffeerde matrassen kunnen worden gecombineerd met een topmatras. Het voordeel van deze combinatie is dat een topmatras lichter is om op te maken en eenvoudig te verwisselen is. Dit zorgt niet alleen voor meer gebruiksgemak bij het opmaken van het bed, maar biedt ook de mogelijkheid om het topmatras regelmatig te vernieuwen of te vervangen zonder de gehele matras te hoeven vervangen.

Bekijk alle projectmatrassen

Leverancier

voor energieke dagen

Een goede nachtrust is luxe en essentieel voor een energieke dag. Daarom werken wij in ons familiebedrijf met oog voor detail en met gedreven vakmanschap aan jouw boxspring. Heb je vragen? Klik hieronder om met ons in contact te komen.