Gratis bezorging door heel NL v.a. 99,-

Klantenservice | Contact

Heeft u vragen over onze producten of opmerkingen?
Neem dan contact met ons op, wij staan u graag te woord!

Onze collectie is opgedeeld in een standaard collectie en een maatwerk collectie. De standaard collectie is doorgaans leverbaar in 1-3 weken. De maatwerk collectie wordt speciaal voor jou gemaakt en is doorgaans leverbaar binnen 8-9 weken. De exacte levertijd wordt weergegeven bij het product.

Wanneer je je order wilt wijzigen geef dit dan zo spoedig mogelijk door.

Bestellingen vanaf 99,- bezorgen wij gratis bij jou aan huis. Optioneel kun je kiezen voor levering met montage. De meerprijs voor de montage die wij hiervoor berekenen is afhankelijk van welke artikelen je besteld. Bij grote artikelen kun je kiezen uit (1. montage door 1 monteur en dat jij zorgt voor tilhulp of (2. montage door 2 monteurs, dan zijn wij geen hulp nodig. Vraag een montageprijs aan via info@bommelbach.nl

Zowel een normale levering van artikelen als levering met montage wordt door onze eigen bezorger/monteur(s) gedaan. Vooraf maken wij altijd een afspraak.

Ja, in onze showroom van 1000m² in Staphorst zijn veel verschillende boxsprings te bezichtigen. Ook geven wij hier graag advies. Klik hier om een afspraak te maken.

Ja, dat is mogelijk. Wanneer u bij de bestelling een opmerking plaatst, zorgen wij dat dit in orde komt!

Meubelen worden altijd door Bommel & Bach zelf bezorgd. Zo is de kans op transportschade minimaal. Wij maken een afspraak voor de levering. Kun je een bepaalde dag niet? Vermeld dit bij de bestelnotities of neem contact met ons op via info@bommelbach.nl

Kleine artikelen zoals bijvoorbeeld een setje boutjes worden door PostNL bezorgd.

Meer info

Wie is Bommel & Bach?

Over ons

Wat zit er in een boxspring?

Ontdek hier