Over Bommel & Bach

Leverancier

voor energieke dagen

Bommel & Bach is een Nederlandse leverancier van kwalitatief hoogwaardige Bedden & Boxsprings. Onze collectie is zorgvuldig samengesteld met de nadruk op comfort, vormgeving en prijsstelling, om te voldoen aan de behoeften van het brede middensegment.

Bij Bommel en Bach streven we ernaar om alleen de beste producten aan te bieden, daarom werken we samen met gerenommeerde fabrikanten in Europa, waar ook bekende merken worden geproduceerd. Onze collectie is onderverdeeld in verschillende categorieën, elk met hun eigen unieke mogelijkheden. We blijven voortdurend werken aan een fris en eigentijds assortiment om ervoor te zorgen dat onze klanten altijd de nieuwste trends en stijlen kunnen ervaren. Wij maken gebruik van moderne productiemethoden, wat resulteert in een optimale kwaliteit-prijsverhouding en flexibiliteit. Hierdoor kunnen we ook veel producten aanbieden die volledig op maat zijn gemaakt voor de wensen en behoeften van onze klanten.

Om onze producten in het echt te ervaren, nodigen wij u graag uit om onze showroom in Staphorst te bezoeken. Wij staat klaar om u te helpen bij het maken van de juiste keuze.

Collecties

At home

Onze At home-collectie is onze meest op maat gemaakte collectie. Van comfort tot stoffen en pootjes, alles mogelijk.

180 x 200 vanaf € 1.395

Valkeveen

In 5 stappen naar jouw droomboxspring. De Valkeveen collectie biedt voor iedereen wat wils, variërend van eenvoud tot luxe.

180 x 200 vanaf € 1.040

Bestseller

Populaire producten uit voorraad leverbaar. Van standaard boxsprings tot opbergboxsprings.

180 x 200 vanaf € 895

Recreatie

Vrijstaande boxen en matrassen ontworpen voor gebruik in hotels en de recreatiebranche.

180 x 200 vanaf € 760