Recent geleverde bedden & boxsprings

Bij Bommel & Bach zijn we er trots op om hoogwaardige slaapoplossingen te leveren die voldoen aan de behoeften en stijlvoorkeuren van onze klanten. Hier delen we enkele van onze meest recent geleverde bedden en boxsprings, die staan voor comfort, kwaliteit en vakmanschap.

Deze klanten gingen je voor

Tineke Luchies
Tineke Luchies
Beoordelaar
5/5

Met een paar woorden: Gastvrij, open,eerlijk, betrouwbaar, kwaliteit voor goede prijs echt een aanrader om te gaan kijken. Keus is reuze.

7 maanden geleden
Gees Venema
Gees Venema
Beoordelaar
5/5

Ondanks dat ze vakantie hadden zijn we heel goed geholpen en hebben we een boxspring met veel opbergruimte gekocht. Duidelijke info en zeer klant vriendelijk. Goede matrassen die voldoen aan onze verwachting. Bommel & Bach is zeker een aanrader.

9 maanden geleden
Franklin Smienk
Franklin Smienk
Beoordelaar
5/5

Goeie service, word goed mee gedacht met de klant op alle fronten.
En heb het contact en service als zeer prettig ervaren, betreft het product ook niks te klagen goede kwaliteit en ziet er goed uit en ligt lekker en is gebruiks vriendelijk met een duidelijke tekening.

Dikke aanrader om hier je spullen te halen.

11 maanden geleden
Sanne Bomert
Sanne Bomert
Beoordelaar
5/5

Erg blij met onze opbergboxspring van Bommel & Bach! Snelle levering en prachtige kwaliteit.

1 jaar geleden
andy brown
andy brown
Beoordelaar
5/5

voor 14 dagen terug een prachtige boxspring gekocht. doordat het bed op voorraad supersnel geleverd. een prachtig bed met royale opbergladen eronder. na twee weken kan ik zeggen dat het bed heerlijk slaapt. ben super tevreden over de service van Bommel en Bach. en ook de kennis van het personeel. echt een aanrader

4 jaar geleden