Ruilen en retourneren

We willen ervoor zorgen dat je tevreden bent met je aankoop bij Bommel & Bach. Mocht je om welke reden dan ook niet helemaal tevreden zijn met het product dat je hebt ontvangen, dan bieden we een ruil- en retourbeleid om je te ondersteunen.

Deze regeling is van toepassing op alle producten die je hebt besteld in onze online winkel, op voorwaarde dat ze ongebruikt en onbeschadigd zijn en niet meer dan 14 dagen geleden bij je zijn afgeleverd.


Retourvoorwaarden:

 1. Retourtermijn: Je hebt recht op retournering binnen 14 dagen na ontvangst van het product. Neem contact met ons op om je retour aan te melden en verdere instructies te ontvangen.
 2. Productconditie: Het geretourneerde product moet in originele staat zijn, inclusief alle accessoires, labels en verpakkingen. Het moet ongebruikt en onbeschadigd zijn.
 3. Retourprocedure: Neem contact met ons op om het retourproces te starten. We zullen je voorzien van een retourlabel of instructies voor het retourneren van het product. Zorg ervoor dat je het product veilig verpakt om beschadiging tijdens het transport te voorkomen. Grote producten worden door onze eigen bezorgservice retour gehaald.
 4. Retourkosten: Als een product retour gaat vanwege een defect of een fout aan onze kant, zijn wij verantwoordelijk voor de retourkosten. In andere gevallen kunnen retourkosten van toepassing zijn en worden deze in mindering gebracht op de terugbetaling. Bij sommige producten bieden wij gratis retourneren aan. Dit is dan aangegeven op de pagina van het product.

Terugbetaling en vervanging:

 1. Terugbetaling: Zodra we het geretourneerde product hebben ontvangen en gecontroleerd op naleving van onze retourvoorwaarden, zullen we een terugbetaling verwerken. De terugbetaling zal plaatsvinden via dezelfde betaalmethode die je hebt gebruikt bij de oorspronkelijke aankoop. Heb je bij levering betaald? Geef dan per e-mail het bankrekeningnummer door waar wij de terugbetaling op kunnen storten. Houd er rekening mee dat het enkele werkdagen kan duren voordat de terugbetaling op je rekening wordt bijgeschreven.
 2. Vervanging: Als je de voorkeur geeft aan een vervanging in plaats van een terugbetaling, neem dan contact met ons op om de mogelijkheden te bespreken. We zullen ons best doen om een geschikte oplossing te vinden die aan je wensen voldoet.

Belangrijke opmerkingen:

 1. Maatwerkproducten: Houd er rekening mee dat maatwerkproducten mogelijk niet in aanmerking komen voor retournering, tenzij er sprake is van fabricagefouten of defecten.
 2. Verantwoordelijkheid voor retourzending: Zorg ervoor dat je de retourzending correct verpakt en verzendt. We raden aan om een traceerbare verzendmethode te gebruiken en een verzendbewijs te bewaren, omdat wij niet verantwoordelijk zijn voor verloren of beschadigde retourzendingen.

Als je vragen hebt over ons retourbeleid of als je hulp nodig hebt bij het retourneren van een product, neem dan gerust contact met ons op.


Stuur een e-mail naar info@bommelbach.nl om een retour aan te melden.
Graag ontvangen wij deze gegevens van je:

 1. Naam en adresgegevens
 2. Ordernummer
 3. Welke artikelen je wilt ruilen of retourneren
 4. Reden van ruilen of retourneren
 5. Eventueel foto’s

Na ontvangst van je e-mail nemen wij contact met je op over de vervolgstappen.

Deze regeling is van toepassing op alle boxsprings en opbergboxsprings die je hebt besteld in onze online winkel, op voorwaarde dat ze niet meer dan 30 dagen geleden bij je zijn afgeleverd.


Gebruikte boxsprings kunnen wij niet retour nemen. Voldoet het ligcomfort van je boxspring niet aan je verwachtingen? Bij Bommel & Bach vinden wij het belangrijk dat jij een goede nachtrust hebt. Bij veel boxsprings kunnen wij de matras(kern) of topper omruilen zodat het ligcomfort veranderd. Wat een nieuwe matras(kern) of topper kost bespreken wij vooraf met je. Indien je binnen 30 dagen na de levering besluit om de matras(kern) of topper te vervangen, kunnen we de oude matras(kern) of topper terugnemen en ontvang je 50% van het bedrag dat je ervoor hebt betaald als terugbetaling. (Let op: dit geldt alleen als je de nieuwe matras(kern) of topper ook bij Bommel & Bach besteld.) Houd er wel rekening mee dat je lichaam circa 2 weken nodig heeft om aan een nieuw bed te wennen.


Bel 0522-236040 of stuur een e-mail naar info@bommelbach.nl om van deze regeling gebruik te maken.
Graag ontvangen wij deze gegevens van je:

 1. Naam en adresgegevens
 2. Ordernummer
 3. Klacht

Na ontvangst van je e-mail nemen wij contact met je op over de vervolgstappen.

Twijfel je voor aankoop? Je bent van harte welkom in onze showroom om de boxsprings, matrassen en toppers in het echt te proberen. Klik hier om een afspraak te maken.Meer info

Klantenservice