Gratis bezorging door heel NL en BE v.a. 99,-

Brochure aanvragen

Wil je meer weten over onze bedden en boxsprings? Ben je benieuwd wat Bommel & Bach jou allemaal te bieden heeft? Vraag onze gratis brochure aan. De brochure staat boordevol informatie over onze bedden, boxsprings en matrassen.

At home collectie

De boxsprings van onze At home collectie kun je helemaal zelf samenstellen. Door te kiezen uit meer dan 100 verschillende stoffen en meer dan 20 verschillende hoofdborden stel je zelf het uiterlijk samen, maar ook het ligcomfort kun je helemaal naar jouw wens samenstellen. In deze brochure vindt je ook onze bed accessoires, voetenbanken en nachtkastjes.

Bestseller collectie

In onze Bestseller collectie vindt je onze populairste boxsprings. De keuze is beperkter dan bij de At home collectie, maar de levertijd is juist weer sneller. Daarnaast vindt je in deze brochure onze opbergboxsprings, bedbodems, matrassen en toppers.

Recreatie collectie

Op zoek naar bedden voor uw project? Bommel & Bach is gespecialiseerd in het leveren van bedden en boxsprings aan hotels, vakantieparken en studentenwoningen. Onze recreatie collectie is speciaal ontwikkeld voor de projectbranche. Comfortabel slapen en een lange levensduur zijn de kernwaarden van deze recreatie collectie. Wij noemen het commerciële modellen. Immers, elke geïnvesteerde euro moet worden terugverdiend. Door gebruik te maken van een moderne productielijn leveren wij producten die uw investering maximaal rendabel maken.