Gratis bezorging door heel NL v.a. 99,-

Boxsprings voor projecten

Recreatie collectie

Op zoek naar bedden voor uw project? Bommel & Bach is gespecialiseerd in het leveren van bedden en boxsprings aan hotels, vakantieparken en studentenwoningen. Onze recreatie collectie is speciaal ontwikkeld voor de projectbranche. Comfortabel slapen en een lange levensduur zijn de kernwaarden van deze recreatie collectie. Wij noemen het commerciële modellen. Immers, elke geïnvesteerde euro moet worden terugverdiend. Door gebruik te maken van een moderne productielijn leveren wij producten die uw investering maximaal rendabel maken.

Opbergboxspring 180 cm breed

In onze recreatie collectie vindt u diverse modellen boxsprings. Zowel vrijstaande boxen als complete sets met hoofdbord. Ook is er keuze uit diverse soorten veren in de box. Een boxspring wordt ook wel hotelbed genoemd. Daarnaast vind u in deze brochure de praktische boxsprings met opbergruimte.

Voor sommige toepassingen is een vast bed met een lattenbodem een ideale oplossing. Onze lattenbodems zijn verkrijgbaar in diverse afmetingen en uitvoeringen.

Brochure

In onze brochure vind je een duidelijk overzicht van alle producten en mogelijkheden. Je kunt hier een gratis brochure aanvragen.

Afspraak maken

Heeft u plannen om meerdere lattenbodems, matrassen, bedden of boxsprings aan te kopen? Maak vrijblijvend een afspraak met onze bed & boxspring adviseur. Wij nemen graag de tijd om u te helpen met het maken van de juiste keuzes. Klik hier om een afspraak te maken met onze accountmanager.